• Wij maken en verkopen unieke vlaggenlijnen (slingers) van stof.
  • Gemaakt van themakostuums en reststoffen.
  • Wij maken en verkopen unieke vlaggenlijnen (slingers) van stof.
  • Gemaakt van themakostuums en reststoffen.

Concept

Ons concept? Wij maken en verkopen niet alleen unieke vlaggenlijnen.

PartyCom Slingers heeft een duidelijke visie.

1. Niet opgeven, altijd blijven ondernemen

Wat doe je als je bedrijf al bijna een jaar stilstaat door Corona! Geen feestjes en verplichte sluiting van de deuren zorgde ervoor dat ons creatieve team met creatieve oplossingen kwam. Van juni tot december 2020 hebben wij ruim 1300 stoffen tassen gemaakt en verkocht. In navolging daarop ontstond PartyCom Slingers.

2. Gemaakt van themakostuums & reststoffen

Al onze slingers zijn gemaakt van afgeschreven themakostuums en reststoffen uit ons creatief atelier. Wat betekent dat wij werken met gerecyclede materialen.

3. Duurzame slingers

Omdat onze slingers van stof worden gemaakt zijn deze veelvuldig te gebruiken en gaan deze jaren mee. Beter voor het milieu natuurlijk!

4. Niet alleen voor feestjes …

Bij het samenstellen van onze slingers kiezen wij bewust voor verschillende thema’s. Natuurlijk maken wij gezellige bonte vlaggenlijnen met felle kleurtjes geschikt voor kinderfeestjes. Deze slingers worden o.a. gemaakt van onze vrolijke clowns kostuums. Tevens maken wij unieke interieur slingers van natuurlijke stoffen (o.a. linnen & jute).

5. Maar we maken er wel een feestje van …

Wij runnen al bijna 20 jaar een groot kledingverhuurbedrijf en proberen er bij het passen / verhuren van kostuums altijd een waar feestje voor de klant van te maken. Dit voeren wij ook door in de verzending van onze vlaggenlijnen. Wij versturen geen standaard stoffen slingers maar zorgen voor een echt “feestje door de brievenbus”. Immers we maken het brievenbus pakketje compleet doordat we versiering toevoegen (o.a. ballonnen, confetti & serpentine). We maken er een waar feestje van.

Daar zijn we al jaren goed in!

6. Stichting Jeelink

Sinds februari 2020 hebben wij ons aangesloten bij Stichting Jeelink. Jeelink staat voor het linken van mensen, producten en de samenleving. Een ieder vanuit zijn of haar eigen talent, maar wel vanuit de kracht van samen. De drie pijler van Jeelink zijn Vitaliteit, Social Care en Circulair. Ofwel gezond leven, samen leven en duurzaam leven. Voor meer info www.jeelink.nl.

Concept